Yritys

Historiaa

Tietokoura on perustettu vuonna 1996, jolloin internet teki tuloaan. Tällöin valitsimme tehtäväksemme ohjelmistopalveluiden tuottamisen verkkoon ja verkkoselaimella. Aluksi teimmekin verkkosivustoja ja -portaaleja. Havaitsimme nopeasti, että verkon avulla voi tehostaa monia palveluprosesseja. Hyvä esimerkki siitä on Kulutus-Web, jossa ihmiset syöttävät omat lämmön- ja vedenkäytön ilmoitukset verkossa suoraan laskutusjärjestelmään. Samalla loppuasiakas saa historiatiedot sekä ennusteet omasta lämmön- ja vedenkäytöstään.

Nykypäivä

Internetin merkitys arkipäivässä ei ole suinkaan vähentynyt, sillä ihmiset asioivat verkossa jatkuvasti enenevissä määrin. Tänä päivänä meidän erityisosaamisemme kohdistuu energia- ja vesitoimialaan mutta tuotamme kattavia ratkaisuja myös muille toimialoille ja ohjelmistotaloille. Olemme tuotteistaneet Enerity–ratkaisut energia- ja vesiyhtiöille. Olemme markkinajohtaja Suomessa sähkönmyynnin ratkaisuissa sekä energia- ja vesiyhtiöiden asiakasviestinnän ratkaisuissa. Tuotamme edelleen asiakkuudenhallintaan liittyviä palveluita, usein yhdessä kumppaneidemme kanssa. Tuotteistettujen palveluidemme ohella toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmisto- sekä konsultointikokonaisuuksia. Olemme valtakunnallinen toimija, ja asiakkainamme on tunnettuja energia- ja vesialan toimijoita.

Tulevaisuudessa

Näemme, että internet on tullut jäädäkseen. Meidän tehtävämme onkin tutkia ja toteuttaa sen kaikki mahdollisuudet, teidän hyödyksenne. Tulevaisuudessakin Tietokoura toteuttaa energiatoimialalle edistyksellisiä tuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja, toimii ohjelmisto- ja konsulttitalojen kanssa yhteistyössä sekä toteuttaa muille toimialoille verkossa laiteriippumattomasti tapahtuvia asiointiratkaisuja. Olemme kasvava organisaatio, jonka liikevaihto on useita miljoonia euroja. Toimimme Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.