Sähköverkko

Enerity™-tuoteperheestä löydät ratkaisut sähköverkkoyhtiöiden liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun, siirtohinnoitteluun, liiketoiminnan raportointiin ja asiakaspalveluun sekä viestintään.

Verkkoliiketoiminta kehittyy ja muuttaa muotoaan. Uudet kustannusvastaavammat hinnoittelumallit, jotka sisältävät esimerkiksi tehokomponentteja, ovat viemässä sähkönsiirron hinnoittelua monimutkaisempaan suuntaan. Asiakkaat vaativat myös nopeampaa ja tarkempaa tietoa esimerkiksi käyttökatkoista tai omasta kulutuksestaan.

83 prosenttia sähköverkkoasiakkaistamme suosittelee meitä.


Olemme sähkön verkkotoiminnan asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä sujuvampaa liiketoimintaa.

Tuotteet

Sähköverkko

Enerity™ Sähköverkko -tuote on vakioitu kustannustehokas palvelu, jolla yhtiö optimoi liiketoiminnan tuoton toteutumisen ohjelmallisella tariffien suunnittelulla.


Lue lisää +

Asiointipalvelut

Yhtiön asiakaspalvelun tukena voit hyödyntää verkossa tapahtuvaa asiointia. Sähköiset asiointipalvelut palvelevat asiakkaitanne 24/7.


Lue lisää +

Asiakkuudenhallinta

Enerity™ Asiakkuudenhallinnalla asiakastietoa voidaan hyödyntää ja jalostaa edelleen liiketoimintanne tarpeisiin.


Lue lisää +

Konsultointi

Tietokoura Oy:stä saat käyttöönne osaajan, jolla on vahvaa kokemusta Energia- ja vesialan IT-projekteista sekä prosesseista.


Lue lisää +